OCPE aangewezen als erkende opleiding.

Bureau WbtvOp 3 april 2015 heeft het Bureau Wbtv OCPE aangewezen als ‘erkende opleiding’. Dit houdt in dat onze deelnemers er zeker van kunnen zijn dat de toegekende punten als PE erkend zijn. Ook wordt het invullen van het PE-registratieformulier op het digitale platform eenvoudiger.

De aanwijzing volgde op het indienen door OCPE van een kwaliteitsplan waarin alle procedures beschreven werden. In haar Besluit heeft Bureau Wbtv gesteld: ‘Het door u ingediende kwaliteitsplan gaat voldoende in op alle onderdelen die genoemd zijn in artikel 3 en artikel 4 van het Besluit aanwijzing opleidingsinstellingen Wbtv. Met de toelichting in uw kwaliteitsplan is kwaliteit van de door u aangeboden of aan te bieden scholingsactiviteiten voldoende gewaarborgd’.  (Besluit Raad voor Rechtsbijstand d.d. 3 april 2015).

We zijn heel blij met deze erkenning van onze inspanningen in de afgelopen drie jaar. We zullen er verder alles aan doen om hoogwaardige, relevante workshops aan te blijven bieden.

Wilt u meer weten over ons aanbod? Kijk op onze Agenda. U kunt ons ook altijd bellen (020-690 84 95) of mailen (info@ocpe.nl). We staan u graag te woord!